donderdag 28 juni 2012

Waar wonen de mooiste vrouwen ter wereld?

Wetenschappers zouden zich beter met deze vraag bezighouden in plaats van het zoeken naar goedkope energiebronnen!

Van elk ras bestaan er mooie vrouwen, maar er zijn enkele landen waar opvallend véél mooie vrouwen wonen.

Ik heb me gebaseerd op eigen observaties, ranglijsten op het internet, meningen van anderen en diverse media. Door je bijvoorbeeld te registreren op een lokale datingsite krijg je een omvattend beeld van hoe de vrouwen er in een bepaald land uit zien.

Latijns-Amerika
Toen ik in Mexico woonde heb ik eens rondvraag gedaan bij vele Mexicaanse mannen waar nu eigenlijk de mooiste vrouwen van Latijns-Amerika wonen. Persoonlijk vind ik dat er overal in Midden- en Zuid-Amerika veel knappe vrouwen voorkomen, omdat ze vaak een Spaans uiterlijk hebben gemixt met een sprankeltje Indiaans. Maar wat voor mij exotisch lijkt is natuurlijk voor een andere persoon normaal.

Er waren drie landen die steeds terug kwamen, dat waren Venezuela, Argentinië en Colombia.
In Venezuela wonen waarschijnlijk de mooiste vrouwen ter wereld. Niet alleen heeft dit land het meeste Missen Universe / World op haar naam staan, iedereen die er geweest is kan het beamen. In dit land paraderen de prachtigste creaturen ter aarde.

Schoonheid is een nationale obsessie in Venezuela. Er zijn speciale scholen om Missen op te leiden en de jaarlijkse Miss Venezuela-verkiezing behoort tot de best bekeken TV-programma's. Venezuela is ook een land waar plastische chirurgie heel vaak wordt toegepast.

Plastische chirurgie is niet de oorzaak van de schoonheid, maar eerder een gevolg. Vrouwen moeten concurreren met een hoge standaard. Omdat schoonheid een belangrijke waarde is proberen vrouwen hun uiterlijk te verbeteren. Lelijkheid wordt gezien als een afwijking.

Venezuela

Argentinië wordt ook wel het Europa binnen Zuid-Amerika genoemd. Er is veel meer invloed van lichte Europese rassen dan in andere Zuid-Amerikaanse landen, waardoor blond haar en lichte ogen frequent voorkomen.
Argentinië

Ook in Colombia doen plastische chirurgen goede zaakjes, maar ook zonder correctie zijn de vrouwen er bovengemiddeld knap.

Colombia

Een ander land dat ongetwijfeld een plaats in de top vier van Latijns-Amerika verdient is Brazilië. Als je gedrag mee in rekening zou nemen is Brazilië de grote winnaar, omdat Braziliaanse vrouwen zeer sensueel en warm in omgang zijn.

Oost-Europa 
Van het blanke type vind je de mooiste vrouwen in Bulgarije en Oekraïne. Ik ben zelf in Oekraïne op reis geweest en kon echt genieten van een stadswandeling, maar ik moest wel uitkijken dat ik niet met mijn gezicht tegen een paal liep. De ene beauté passeert je na de andere. Veel vrouwen hebben er een vrij rond gezicht, hoge jukbeenderen en een heel slank figuur. Oekraïense vrouwen lopen vaak wat ordinair gekleed over straat, maar dat maakt ze eigenlijk niet minder sexy.

Doorheen de geschiedenis is Oekraïne overheerst geweest door verschillende volkeren, daardoor zijn er veel genen gemixt. Die genen vormden het recept voor de ideale vrouw. Oekraïense mannen zien er niet bepaald knap uit, vaak hebben ze zelfs een gezicht dat precies in mekaar geslagen is. Ik vraag me soms af of ze wel beseffen hoeveel geluk ze hebben met hun vrouwen.

Oekraïne
Bulgaarse vrouwen zijn blond of donkerharig, met bruine, blauwe of groene ogen, maar een klassiek voorbeeld van een Bulgaarse vrouw is donkerharig, met donkere ogen. Vaak hebben ze een scherpe neus en een mooie kaaklijn. Ook hier ligt de verklaring in de genenmix. Er zit een Centraal-Aziatische invloed in.

Bulgarije
Zuid-Europa

Als je in Latijns-Amerika naar de oorspronkelijke inheemse bevolking kijkt, de indianen, kom je tot de conclusie dat die mensen niet heel mooi zijn. Het zijn juist de Spaanse invloeden die de vrouwen daar zo mooi maken. Van alle Zuid-Europese landen hebben Spanje en Italië de mooiste vrouwen.

Spanje

Italië

Skandinavië

In Skandinavische landen komen heel veel blondines voor. Dit zijn tamelijk zuivere rassen waar donkere genen nog niet zo sterk hebben kunnen domineren. Als je van blond houdt zal je in Zweden zeker je gading vinden. Veel succes met domme blondjesmoppen in Zweden!

Zweden

Azië
In Thailand en buurlanden zoals Laos en Vietnam wonen m.i. de mooiere vrouwen van Azië. Ze hebben in vergelijking met andere Aziatische landen fijnere, scherpere vormen in hun gezicht, bijvoorbeeld uitstekende jukbeenderen. De vrouwen zijn vaak klein, slank en tenger, waardoor ze er jonger uitzien dan hun biologische leeftijd.

Thailand

Arabische landen
Ik heb een tijd in Tunesië gewoond en heb daar van het Arabische type intrigerende vrouwen gezien. Arabische vrouwen kan je het best herkennen aan hun neus, wenkbrauwen en de vorm van hun ogen. De mooiste vrouwen van de Arabische wereld komen uit Libanon. 

Libanon heeft een rijke genenmix die ontstaan is uit een duizenden jaren lange overheersing door o.a. Feniciërs, Assyriërs, Perzen, Grieken, Romeinen, Arabieren, kruisvaarders en Ottomaanse Turken.

In Libanon is fysieke perfectie bij vrouwen zeer belangrijk. Net zoals in Colombia en Venezuela worden er veel plastisch chirurgische ingrepen uitgevoerd. Libanon wordt ook wel het mekka van de plastische chirurgie in het Midden-Oosten genoemd. 

LibanonWelk(e) land(en) zou je willen toevoegen aan het lijstje en waarom? Laat gerust een reactie achter. 

97 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Helemaal mee eens

   Verwijderen
  2. ben in veel landen geweest maar wat er in servie rondloopt heb je nergens

   Verwijderen
  3. Heb nog nooit zulke lelijke vrouwen gezien als in Servië. Lange zwarte haren op de armen en vaak moddervet..

   Verwijderen
 2. Suriname, zuid-amerika? De meeste mannen wil er echter ook niet weg...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er wonen anders meer Surinamers hier dan in Suriname.

   Verwijderen
 3. Marokko en dan met name noord-marokko

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. voor mij zijn dat de mooiste vrouwen ter wereld.

   Verwijderen
 5. Marokkaanse schoonheiden uit het Rifgebergte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De nederlandse vrouw ontbreekt terecht in dit rijtje. Gelukkig dus ook geen foto van een vetpol op 2 dikke poten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Roemenië en de czechische dames ontbreken een beetje en daar zitten toch echt zeer mooie vrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yep Turkije Vooral Beren Saat en Meryem Uzerli
  OMG mooiere vrouwen Bestaan niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er zijn vele mooie Turkse vrouwen, zo een snor en een dikke moedervlek op het gezicht zijn best wel sexy.

  Servië en Roemenië horen vast en zeker in het lijstje thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk maar in de spiegel

   Verwijderen
  2. Ja jou moeder is ook best sexy denk ik haha wat servie roemenie echt lelijk

   Verwijderen
 10. Hongarije..!!!!!!! Dat die überhaupt ontbreekt...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Iraan ..afghanistaan... Turkije.. azerbaycan arabische landen ..libanon ...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze foto is niet mooi van Argentie niet overdrijven ze is donders normaal

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De russen mogen wel het lijstje binnen ...maar de bulgaren sowieso niet Ze vallen reuzen mee sorry Colombia het lijstje binnen ...Marokko het lijstje buiten ...Turkije voren groten deels mag nog wel binnen ..Iraan binnen ....libanon binnen .... Zweden binnen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Afghanistan! Ge moet eens onder de Burka's zien... Vooral de pasthoen's Half-blonde vrouwen met super mooie blauwe/groenen ogen . Hoop er eentje geregeld te krijgen...:P

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zie India niet terug in de lijst. Vooral als je kijk naar de miss universe verkiezingen heeft india 3 keer op rij de titel binnen gehaald. En talloze malen als tweede geeindigt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens. En ook in Afrika zijn prachtige stijlvolle vrouwen!!

   Verwijderen
 16. Checheense vrouwen zijn de mooiste vrouwen! Alleen spijtig dat ze moeilijk te krijgen zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. waarom vind je mij moeilijk te krijgen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Japanese/Koreaanse/Chinese vrouwen! Door hun schattige en kinderlijke uiterlijk en gedrag zijn ze voor mij onweerstaanbaar! 可愛いね!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ZWEEDSE VROUWEN NATUURLIJK JULLIE ZIJN ALLEMAAL ACHTERLIJK

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ugandese, angolese en congolese. Mooie taille, perfecte rondingen, uitstraling en prachtige lach.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Armeense vrouwen even serious ze zien er uit als eerste klasse modellen vandaar ook dat die vuile osmanen hun handen er njet vanaf konden houden 1915 en Syrië daar heb je ook zeer mooie vrouwen naast Libanon staan ze er om bekend de mooiste vrouwen te bezitten

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Koerdische & afghaanse& perzische.. omdat zij meestal prachtige bijzondere ogen hebben en heel dik golvend haar hebben en qua lichaam zijn ze zeer vrouwelijk en ze hebben meestal kleine handen en voeten en hun blik in hun ogen is moeilijk te beschrijven....

  BeantwoordenVerwijderen
 23. japan, mooiste en schattigste vrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Rusland.
  En tjaa,Turkije? Daar zie je ook vaker beauty's rondlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Echt zulke mooie vrouwen :o ben benieuwd hoeveel er gefotoshopped is, maar dan nogsteeds

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Bulgaria
  I hou van....

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Afghanen, elke afghaan die ik tegenkom is werkelijkwaar prachtig. En wat een ogen heeft dat volk :o

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik kom zelf uit Armenië, dus dat zeg ik eerlijk en ik vind vrouwen van Armenië, Oekranië en Rusland de mooiste,maar ik vind de vrouwen uit Zuid-Amerika ook kk lekker, zeker als je gaat kijken naar de kont, en vrouwen uit Syrië en Afghanistan natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 29. -Armenië
  -Afghanistan
  -Syrië
  -Rusland

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Afganistan, mooiste ogen die ik ooit heb gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooiste vrouwen marokkaanse vrouwen in marokko ook vooral de rif gebergte heb vrouwen meiden gezien schoonheden mooie gezicht ogen haar lichaam zelfs in de dorpen lichte ogen donkere ogen wit getint allemaal verschillend kijk maar hier in nl mooiste wie marokkaanse vrouwen oja turkse vrouwen vind ik ook mooi zeker Arabische vrouwen algemeen echte schoonheden en noor

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Marokko mee eens! In elke stad lopen er beautys en niet nep! Ze zijn puur natuur hier in Nederland zijn ze ook de mooiste vrouwen marokkaaanse dames ben het ook mee eens Arabische vrouwen nummer1

  BeantwoordenVerwijderen
 33. vrouwen zijn de mooiste schepping op aarde, prachtig wat hou ik toch van vrouwen

  BeantwoordenVerwijderen
 34. helemaal mee eens. ik hou van alle vrouwen!

  Ik val voornamelijk op aziatisch en zuid amerikaanse. Maar een zweedse of een mooie donkere uit afrika kan ik ook waarderen

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Marokkaanse dames ze zijn de mooiste dames die ik ooit heb gezien niet normaal

  BeantwoordenVerwijderen
 36. MAROKKO! TURKIJE! ARABISCHE VROUWEN

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat weten de wetenschappen nou onzin geloof daar niet alleen wat mijn ogen hebben gezien heb bijna overal gereisd Arabische vrouwen zijn de mooiste omdat ze ook geloof hebben gewoon alles en de mooiste vrouw ooit was Sara vrouw van de profeet ook Arabisch en de mooiste man Youssef profeet stop die wetenschap maar weg de islam is jullie al verder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat een randdebiel ben jij

   Verwijderen
  2. De mooiste wat ooit geleefd heeft was Maria Nikolaevna Romanova

   Verwijderen
 38. Oost-Europese vrouwen zijn de mooiste vrouwen op aarde. Arabische vrouwen zijn allemaal oerlelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Portugal is een land waar ik er hele mooie had verwacht maar op de honger bleef zitten. Vaak hebben ze kippenbillen: korte peervormige benen. Een typische Portugese schone mag er zeker zijn maar de gemiddelde Portugese vrouw verdient helaas geen hoge ranking op wereldniveau.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wa een zever zegt u , maar wij hebben u comentaar nie nodig ze tss

   Verwijderen
  2. Nou ik ben anders best knap al zeg ik t zelf

   Verwijderen
 40. Colombiaans SI SI, Mexicaans, Grieks, Spaans, Bulgaars, Roemeens, Vietnamees en DUITS!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hahahaha Marokkaanse vrouwen schoonheid?? Als man moet je zeker veilig doen, ze zitten onder SOA.
  Mooiste vrouwen blijven Russen Turken Bulgaren Armeniërs

  BeantwoordenVerwijderen
 42. En Georgische vrouwen. Samen Checheense vrouwen, Roemeense vrouwen, de slanke donkere. Russische, Afghaanse, Spaanse, Servische en Kroatische, Braziliaanse, Ierse, Marokkaanse.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Afghanen hebben prachtigste ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Bulgarije en Zweden moeten sowieso uit da lijst! Afghanen, Chechenen, Iarniers en Russen zijn de mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Al eens rondgelopen in Ljubljana, Slovenië? Daar loop je pas met je hoofd tegen een paal.

  Leuk artikel! Bestaat dit ook over de lelijkste vrouwen ter wereld? :)
  Dan ga ik alvast voor (veel) Oostenrijkse vrouwen: geen stijl, blond maar niet knap blond.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik ben geen echte fan van Ierland en UK

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Christelijke en daaropvolgend Marokkaanse zijn de toppers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat mij opvalt is als ik het hier zo lees net wat teveel mensen met Arabische/Midden Oosterse/Afghaanse achtergrond hun mening uitten wat resulteert in wat scheve waarheden.
  Afghanen bijvoorbeeld zijn helemaal niet zo mooi in het algemeen als dat sommigen beweren en ik kan het beamen, want ik ben er in 2015 geweest. Daarnaast zijn er grote enquetes geweest onder 60.000 mensen internationaal die de afghaanse vrouw als de minst aantrekkelijke vrouw van de wereld kozen samen met engelsen, duitsers, enz. Het is namelijk zo dat in Afghanistan er veel verschillende populaties wonen met minstens 10 ethniciteiten. De ene gezicht ziet er uit als een Europeaan (dit komt overigens omdat een kleine 2500 jaar geleden voor 400 jaar lang Alexander de Grote een Grieks koninkrijk had in heel Afghanistan en delen van Pakistan/Noord India waar een deel van Alexander's leger achterbleef en zich mengde met de lokale bevolking voornamelijk Pashtuns maar ook de Nuristanen en Kalash zijn afstammelingen van Alexander. Maar naast deze Europees achtig uitziende mensen die algemeen mooier zijn dan andere volkeren in Afghanistan, heb je ook veel Tajiken, Hazaras, Turmenen, enz die een van de meest a-symetrische gezichten hebben wat resulteert waarom Afghaanse vrouwen het meest onaantrekkelijk is.

  Zelf vind ik veel Noord Europese vrouwen niet zo mooi (met uitzonderingen die wel heel mooi kunnen zijn), of beter gezegd niet zo aantrekkelijk. Olijfhuidige vrouwen daarentegen vind ik fantastisch, met de kroon Italiaanse, Griekse en Midden Oosterse vrouwen (En daarbij ook de mannen) waarbij exceptioneel veel knappe mensen voorkomen.

  Ja Marokkaanse vrouwen kunnen ook mooi zijn, maar hebben niet op die schaal een hoge verfijndheid, die je aan de oostelijke Mediterraine en Klein Asie/Midden Oosten vindt(Tot aan Iran toe).

  Indiaase vrouwen vind ik vaak niet mooi. De huidskleur is niet mijn smaak, en lichamen ook niet. Daarnaast door het eten komen is hun huid soms wat geurig.

  Centraal Aziatische vrouwen zoals Afghanen, Tajiken, Turkmenen etc, kunnen mooi zijn, maar de meeste ethnische groepen in deze landen zijn hooguit gemiddeld mooi op wereldtoneel.

  Het is overigens heel simpel om zelf na te checken. In plaats van National Geographic foto's laten zien, met uiterst selectieve foto's die niet de werkelijkheid weerspiegelen, moet je marktfotos of foto's van steden in landen pakken. Dan zie je vaak 10-30 mensen op een foto en kun je veel meter observeren hoe de mensen er gemiddeld uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. India natuurlijk is al t exotische bij elkaar bij anderen mist er wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Het blijft uiteraard een kwestie van smaak. De 1 houdt van patat, de ander van rijst. Maar het valt mij wel op dat nog niemand de Filipijnen heeft genoemd. Ik ben er dit jaar op vakantie geweest, en ik heb nog nooit zoveel mooie vrouwen per vierkante meter gezien als daar. Ik prijs mezelf ook zwaar gelukkig dat ik mijn filipina heb gevonden waar ik volgend jaar mee ga trouwen

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Roemeense en Ukrainse vrouwen zijn de mooiste op aarde!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. In Frankrijk lopen prachtige vrouwen rond, nog mooier als BB.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Eender welke vrouw die zichzelf verzorgt is mooi.
  Waar ze ook vandaan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. inderdaad, in iedere land zijn er lelijke en mooie vrouwen, en als je u verzorgt..

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik heb een mooie Nederlandse vrouw getrouwd. Een klein mengseltje van spaans
  en Nederlandse. Ik zou geen andere willen

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Mijn vriendin is afghaans. She gorgeous �� en vind russische vrouwen ook heel knap

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Venezuela, Marrokkaanse vrouwen het noorden Rifgebergte, Italianen Spanje, Cuba, Colombia. De mooiste vrouwen van de wereld TOP!!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Urk heeft de mooiste vrouwen en ze ruiken zo heerlijk naar vis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Brazilië was duidelijk een kolonie van Portugal, dus komt het door de Portugezen dat die vrouwen zo knap zijn en niet door de spanjaarden.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Kosovo , Albanië en Montenegro . Meestal in Balkan. Daar zijn de mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ha ha Thailand ook lang geleden nu 80% zo dik man man

  BeantwoordenVerwijderen